Nyheter

 

 

Happy Opti Year

  • 22 dec 2022

image: Happy Opti Year

Nytt år ny säsong med massa Opti. Lite pepp med förra årets höjdarfilm från Garda. 

 

 

 

Domare Rikskval 2023

  • 21 dec 2022

image: Domare Rikskval 2023

Domare till Rikskvalen 2023 är nu klart. Vi är mycket glada för att redan nu kunna presentera dessa domare. Flera av domarna var med under förra året och gjorde ett mycket bra jobb. 

Rikskval 1 Kullavik 29/1-1/5

Leif Andersson

Anders Rydlöv

Gustav Sevedag

 

Riksval 2 Lomma 13-14/5

Leif Andersson

Anders Rydlöv

Peter Back

 

 

SOF får ny hemsida

  • 6 dec 2022

image: SOF får ny hemsida

Idrottonline stänger ner alla websidor till årsskiftet. Idrottonline har varit SOF plattform under många år. Svenska seglarförbundet har gjort en noggrann genomgång av det olika idrottsadministrativa plattformar som finns på marknaden idag, De kom fram till att KanslietOnline är det bästa alternativet för seglingen. KanslietOnline är ett verksamhetssystem byggt för att skapa ”mer tid åt det roliga”. Systemet effektiviserar arbetet med kommunikation, administration och ekonomi i klubben. SOF´s styrelse har påbörjat arbetet att flytta över viktig information och uppdatera aktuell information. Vi hoppas ni gillar den nya sidan. Har du någon information du tycker saknas kontakta SOF så lägger vi upp det.

2017 Årets Rookie utsedd

  • 5 dec 2022

image: 2017 Årets Rookie utsedd

Priset går till Alexander Baudin!

Alexander som seglar för KSSS blir vald till årets rookie då han i stort sett från ingenstans tog sig till EM under årets Rikskval. Alexander började segla vid 13 års ålder och har trots stora fysiska utmaningar lyckats väl i denna mycket krävande sport och har under denna säsong tagit många och stora steg i sin utveckling som seglare.