Nyheter

 

 

Viktig info för Er som planerar träning i Kullavik innan Rikskvalet, 30 april-1 maj

  • 12 jan 2023

image: Viktig info för Er som planerar träning i Kullavik innan Rikskvalet, 30 april-1 maj

Vi hoppas och tror att det finns ett intresse att komma och träna i Kullavik i vår, trots det tidiga tävlingsdatumet. Då vi inte har så stort utrymme på vår anläggning samt att parkeringsplatserna i Kullaviks hamn är uppställningsplats för båtar under vintern behöver vi hjälpas åt med logistiken. Vi ser gärna att många kommer och tränar men vi är måna om vår relation till Kullaviks hamn och boende i området. Vi har därför avsatt en helg där vi alla kan träffas och träna i Kullavik. Övriga seglingshelger under våren krockar med lokala läger och regattor anordnade på västkusten. Dessa helger är det därför inte möjligt att träna i Kullavik. Precis som tidigare tar man med egen tränare och egen coachbåt.

Följande helg är ni välkomna att träna i Kullavik

  • 25-26 mars

Vardagsträning/kvällsträning

  • Veckan innan tävlingen är ni välkomna, Kullavik tränar tisdag och torsdag.

 Vi vill även att ni anmäler Er innan ni dyker upp så att vi vet omfattningen och detta sker klubbvis genom att mejla staffanmjohansson@gmail.com.

Vi ber även att ni endast parkerar på markerade parkeringsplatser (inte i villaområdet) vilka kan vara en bit ifrån klubben, tex uppe vid skolan och affären.

Den som anmäler är ansvarig för att parkering sköts på ett korrekt sätt.

  

Vi ses i Kullavik!