Riksläger Marstrand - anmälan är öppen

 

 

  • 26 sep 2024

image: Riksläger Marstrand - anmälan är öppen

Äntligen kan vi meddela att anmälan till året riksläger på Marstrand är öppen! Vi kan redan nu utlova bra segling, engagerade tränare och ett toppenupplägg för dig som vill utveckla din segling.

Ett höstlovsläger fyllt av segling, teori och andra roliga aktiviteter. Vi kommer att segla på vattnen utanför Marstrand och träna med en stor skara av de bästa tränarna i Sverige. Ansvarig huvudtränare är vår klasstränare, Nils Brandin som i år har dragit ihop ett grymt tränarteam. Okej då, vi avslöjar redan nu en av dem, vår duktiga VM-seglare; Malcolm Dahlberg. Inom kort kommer vi eftersom att pressentera resten av tränargänget i våra sociala medier. Stay tuned.

Lägret passar dig som seglar på nationell och internationell nivå men också för dig som seglar i blå grupp och precis börjat kappsegla på lilla eller stora banan. Vi anpassar träning och fysträning efter seglarnas nivå samt efter väder och vind. På Marstrand går det att få mer vindskyddad segling mellan Marstrandsön och Koön eller mer öppna förhållanden och vågträning.

"Det kommer finnas träningsmöjligheter för alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Du kommer möta nya vänner och jag kan utlova att du kommer utvecklas till nästa nivå innan lägrets slut. Ett ypperligt tillfälle att få kvalitativ segling på hemmaplan", berättar Nils Brandén. 

Vänta inte för länge med att anmäla dig! Platserna kommer att gå åt fort och i år kommer vi även att bjuda in de nordiska vännerna i öst och väst. Länk för anmälan: Rikslägret på Marstrand som du INTE vill missa.

Vill du veta mer. Läs vår inbjudan till lägret.